Obchodný model

Priemyselný klaster BITERAP, rodiaci sa hráč v ekonomickom rozvoji regiónu, oznamuje vytvorenie nového obchodného modelu, ktorý odráža náš záväzok k digitálnej a zelenej transformácii. Touto zmenou sa snažíme vytvoriť dynamickejší a pútavejší ekosystém, ktorý ponúka väčšiu hodnotu našim členom, partnerom a širšej komunite.

Náš pôvodný obchodný model bol vybudovaný na tradičnom prístupe, ktorý očakával aktivitu od našich členov, pričom tomu boli prispôsobené služby a ekosystém. Avšak s meniacim sa ekonomickým prostredím a rastúcimi požiadavkami na udržateľné postupy sme si uvedomili potrebu prijať dynamickejší a inovatívnejší model, ktorý sa zameriava na samofinancovanie, regionálnu angažovanosť a efektívnu komunikačnú politiku.

Náš nový obchodný model má za cieľ zblížiť našich členov, partnerov a širšiu komunitu so spoločnou víziou inovácií a rastu. To sa dosiahne prostredníctvom rôznych iniciatív, ako napríklad:

Samofinancovanie

S naším novým modelom sa snažíme stať sa finančne udržateľnejšími a menej závislými od externého financovania. Využitím našich odborných znalostí a zdrojov vytvoríme nové zdroje príjmov, ktoré budú reinvestované do rozvoja a rastu klastra.

Regionálna angažovanosť

Naše zameranie na región sa posilní prostredníctvom väčšej angažovanosti s miestnymi zainteresovanými stranami vrátane samospráv, akademickej obce a iných podnikov. To vytvorí príležitosti na spoluprácu a spoluvytváranie, podnieti to inovácie a rast v regióne.

Komunikačná politika

Efektívna komunikácia je kľúčom k budovaniu pevných vzťahov a podpore dôvery. BITERAP prijme otvorenejšiu a transparentnejšiu komunikačnú politiku, ktorá bude pravidelne informovať o našich aktivitách, udalostiach a príležitostiach na spoluprácu.

Prijatím tohto nového obchodného modelu sa BITERAP zaviazal vytvoriť dynamickejší a pútavejší ekosystém, ktorý ponúka väčšiu hodnotu našim členom, partnerom a širšej komunite. Veríme, že nám to pomôže dosiahnuť náš cieľ stať sa kľúčovým priemyselným klastrom v regióne, ktorý poháňa inovácie, rast a udržateľné postupy.

Pozývame našich členov, partnerov a potenciálnych členov, aby sa k nám pripojili na tejto vzrušujúcej ceste a spolupracovali s nami pri úsilí o vytvorenie svetlejšej budúcnosti pre náš región. Spolupracujme na dosiahnutí našich spoločných cieľov a na budovaní prosperujúcejšej a udržateľnejšej budúcnosti pre všetkých.